У Москві загорівся спортивний комплекс "Олімпійський", який зараз перебуває на реконструкції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців.

Люди розповіли, що з вікон будівлі йде чорний дим. Інформації про причини пожежі та постраждалих поки немає. На місце інциденту вже прибули пожежники.

Спортивний комплекс у Москві "Олімпійський" закрили на реконструкцію 3 березня. Зараз інфраструктура спортивного комплексу застаріла і більше не відповідає сучасним вимогам. Після реконструкції москвичам і гостям міста обіцяють нові басейни, зали для гімнастики та інших оздоровчих заходів, аквапарк і каток.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно жителів Кропивницького налякали потужні вибухи, які пролунали ввечері в одному з районів міста. Близько 20.00 в Кропивницькому пролунало чотири вибухи, які чули жителі декількох районах міста. Жителі мікрорайону Ковалівка повідомляють, що після вибухів почалася пожежа поблизу вулиці Київської.

Нагадаємо, що у Києві знову горів магазин корпорації гаранта Roshen. Цього разу невідомі підпалили магазин кондитерської корпорації "Roshen", який знаходиться біля Ленінградської площі. Зазначається, що пожежу спровокував "коктейль Молотова", який невідомі запустили в магазин.

Нагадаємо, у четвер, 28 березня, стало відомо про те, що на одному із військових полігонів України прогримів потужний вибух. Інцидент стався увечері коли на загальновійськовому полігоні пролунав вибух, в результаті якого був травмований один військовослужбовець.

Як повідомляв "Знай.ua", у середу, 27 березня, стало відомо про те, що в Дніпрі співробітники пожежної служби приїхали на терміновий виклик у місцеву поліклініку. За повідомленням представників ДСНС Дніпропетровської області, у поліклініці № 4, що знаходиться на вулиці Ламаній, сталася велика пожежа.

Також "Знай.ua" писав, що в Житомирі вогонь поглинув найбільшу електростанцію: наслідки можуть бути фатальними. До місця події було направлено відділення рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Бердичева.