У американському місті Сіетл, штат Вашингтон, мешкає сім’я, у якій живе незвичайний домашній улюбленець. Гігантський кролик по кличці Кокоа-Пафф (Cocoa Puff) сягає неприродніх розмірів.

Ліндсі Сміт (Lindsay Smith) купила кролика для дітей. Він живе в будинку, вільно переміщаючись, оскільки нема клітки. Тварина стрибає по всьому будинку. Найчастіше з ним полюбляє грати її трирічна дочка Мейсі. Вона стала справжньою господаркою кролика.

"З першого дня між ними були особливі відносини, - говорить жінка. - Вона ходила за ним всюди, а він дозволяв їй обіймати себе і лягати на нього, як на подушку".

Кокоа-Пафф лише трохи поступається Мейсі за розмірами, тому здається не стільки домашньою твариною, скільки партнером по іграх. Кролики породи різен, до якої він відноситься, зазвичай виростають до метра в довжину і важать до 12 кілограмів, однак зустрічаються і більш великі особини. Власне, як у даному випадку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сім'я витрачає на утримання Кокоа-Пафф понад 200 доларів в місяць. Сміт з подивом зрозуміла, що кролик потребує постійного догляду і схильний гризти меблі та килими.

"Багато хто думає, що кролики схожі на хом'яків: дістаєш їх на 30 хвилин у день, годуєш і справа з кінцем, - пояснює вона. - Все зовсім навпаки. За кроликами складніше доглядати, ніж за собакою чи кішкою, вони вимагають стільки уваги".

Нагадаємо, теорія Дарвіна у всій красі: в Україні знайшли мавпу, яка шокувала схожістю на людину.

Як повідомляв "Знай.ua", в зоопарку міста Гданськ з'явився рідкісний білий пінгвін. Морська птиця народилася лише три місяці тому і працівники зоопарку поки що не можуть встановити її стать.

Також "Знай.ua" писав, що Крістоф Бош разом з командою приматології з Інституту еволюційної антропології Товариства Макса Планка зосередився на незвичайних дослідженнях.