Як мінімум сім осіб загинули, п'ятеро було поранено після того, як вогонь охопив завод у міській повіті Куньшань провінції Цзянсу на сході Китаю.

Передає Центральне телебачення Китаю.

пожежа
пожежа

Наголошується, що трагедія сталася в неділю, 31 березня, в 07:12 за місцевим часом. На заводі стався вибух одного з контейнерів, який призначався для транспортування.

пожежа
пожежа

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На місці вибуху вже працює місцева адміністрація, правоохоронні органи та лікарі. Пораненим була надана допомога, їх направили в госпіталь.

В даний момент пожежу загасили. Причини трагедії з'ясує слідство.

Варто нагадати, що У Москві загорівся спортивний комплекс "Олімпійський", який зараз знаходиться на реконструкції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців.

Люди розповіли, що з вікон будівлі йде чорний дим. Інформації про причини пригоди та потерпілих поки немає. На місце інциденту вже прибули пожежні.

Спортивний комплекс в Москві "Олімпійський" закрили на реконструкцію 3 березня. Зараз інфраструктура спортивного комплексу застаріла і не відповідає сучасним вимогам. Після реконструкції москвичам і гостям міста обіцяють нові басейни, зали для гімнастики та інших оздоровчих заходів, аквапарк і каток.

Ще ми писали, що У Китаї сталася моторошна катастрофа. Так, на фабриці в провінції Шаньдун в одному з цехів пролунав вибух, в результаті якого п'ятеро людей загинули і троє постраждали.

Про це жахливому подію стало відомо завдяки повідомленням видання Xinhua, яке посилається на дані місцевої влади.

Нагадаємо, У Києві вогонь поглинув будівля з десятком дітей всередині: підпал з помсти

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Думала почалася війна": очевидці аварії у Кропивницького розповіли, як прощалися з життям

Також "Знай.ua" писав про те, що Пожежа в Дніпрі поставив на вуха всю Україну: опубліковані кадри трагедії