Перший раз, коли дружина принца Гаррі Меган Маркл з'являлася на публіці в діадемі - це було на її з принцем весіллі. Щоправда це був поки що останній раз. Більше на ній не бачили подібну прикрасу.

Про це пише Daily Mail.

Так, за правилами королівської сім'ї, діадему зазвичай монарші особи одягають на офіційні державні бенкети. Так шанувальники колишньої американської акторки очікували побачити її в тіарі на подібного роду заході, яке влаштовувалось на Фіджі під час осіннього турне Меган і Гаррі країн Океанії і Австралії.

Аж тепер стало відомо, чому цього не сталося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Герцогиня Сассекська на насправді мріяла знову приміряти яку-небудь з діадем, які зберігаються в колекції королеви, і розраховувала, що Її Величність позичить їй одну для закордонної поїздки. Однак, як повідомляє джерело , втрутився свекор Меган принц Уельський Чарльз, натякнувши, що така розкіш для "новачка" в королівській родині не буде доречною.

Маркл в діадемі виглядала б занадто "екстравагантно" та навіювала б думки про колоніальне минуле багатьох країн Співдружності націй тому числі Фіджі.

Не дивлячись на неприємний інцидент, Маркл нічого не лишалося, як змиритися з правилами.

Між тим, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон з'явилася на державному банкеті в Букінгемському палаці (де були присутні король і королеви Нідерландів) з прекрасною діадемі з діамантами і перлами, яку раніше носила її свекруха принцеса Діана, а також сама королева Єлизавета II.

Раніше також писали, що у цьому питанні Меган Маркл вже встигла оскандалитись на весь палац. Так, напередодні весілля під час вибору тіари, акторці приглянулась одна з прикрас зі смарагдами. Втім наречениій принца гаррі відмовили, запропонувавши іншу.

Цей факт дуже засмутив Маркл, на що принц відреагував надто бурхливо. Тоді у ситуацію втрутилась королева Єлизавета II, пояснивши Маган маркл, що віднині вона "буде мати не те, що вона хоче, а те, що їй дають".

Нагадаємо, дружина британського престолоспадкоємця Меган Маркл відмовилася народжувати первістка в тому ж місці, де проходили пологи Кейт Міддлтон і принцеси Діани.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час 12-денного туру Карибським регіоном з принцом Уельським відбулося декілька курйозних випадків.

Також "Знай.uа" писав, що дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинна зовсім скоро з'явитися на світ, але раптом стала відома одна цікава деталь.