Жінки відомі своїми емоційними з'ясуваннями відносин, коли їх ніщо не зупиняє. На цей раз двох дівчат від гучної сварки з бійкою не вберегло навіть те, що вони були на жвавій дорозі, де проносилися автомобілі.

В Америці, на автостраді штату Массачусетс один автомобіль "підрізав" іншого внаслідок чого обидва водії вийшли з транспортних засобів, щоб з'ясувати стосунки і навіть пустили в хід кулаки. Бійка дівчат посеред траси стала причиною утворення затору. Відео інциденту опубліковано в спільноті "Голос Америки"

Поки дівчата намагалися видерти волосся одна одній і розмахували кулаками, натхнені спостерігачі знімали все на відео і ніхто не робив спроб розборонити войовниць. Але, все ж нерви не витримали у ще однієї дівчини, яка вийшла з авто і вгамувала їх.

Соціальні мережі вибухнули комментяриями з приводу даної події:
"Явно мігрантки з СНД", "Чоловіки злякалися навіть близько підходити", "Я вам, люди, скажу одне, хто не знайомий з жителями New England, вам не зрозуміти їх невихованість , агресивність, і рівень лихослів'я, порівняно з південними штатами.", "пф дурниця, порівняно з російськими боями без правил на дорозі.", "бабська дорога якась. Навіть розбороняти вийшла баба", "Дівчата, як не соромно? Вибачилися і розійшлися. Прощайте одне одного.", "Як кішки лапами махають! От би всі так билися - ніхто б ніколи не страждав!", "Там теж як у нас", "Дами трохи посперечалися", "Де копи? Чому їх не пристрелили? ", "Ой ну досить вже. Не можна прям виплеснутися? Пошуміли розійшлися. Живі здорові. Печінка впорядку."

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що хірург-недоучка масово спотворювала жінок, будьте обережні в гонитві за красою.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що зірка Playboy вразила "скарбом" в багажнику, копи остовпіли від побаченого.

Також, портал Знай.ua писав, що власник найбільшої російської авіакомпанії розбився на літаку.