Легендарний музикант, мультиінструменталіст Прінс Роджерс Нельсон завжди знав толк у вечірках. Багато бажали хоч раз відвідати його зіркові гульні.

Його близька приятелька і співачка Gabrielle нещодавно повідала про деякі забавні ситуації, з якими їй довелося пару раз зіткнутися на божевільних святах у Прінса, пише Mirror.

"Сама божевільна вечірка, на якій я колись бувала — ця вечірка Прінса в Міннеаполісі. Одна кімната була заставлена ліжками. Великі шикарні ліжка, до сих пір пам'ятаю свій шок. А ще ця казковість всюди", — розповідає Габріель.

Прінс Роджерс Нельсон

Потім Габріель згадує ще одну вечірку, яка в той раз проходила в лондонських апартаментах Прінса.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я пам'ятаю, як сильно розлютилась, бо знала, що вони там приймають наркотики, і виявилося, що це Стів Стрендж (валлійський виконавець, лідер та фронтмен популярної в 80-е поп-групи Visage — ред.). Пам'ятаю, як "напхала" їм, а потім питаю "Хто той хлопець?"

Сама Габріель стверджує, що божевільні вечірки відвідувала, але не випивала і не вживали наркотики.

Слід зазначити, що Стів Стрендж помер від інфаркту в 2015 році у віці 55 років після тривалої боротьби з героїновою залежністю.

Прінс також боровся з "побічними ефектами" шоу-бізнесу і помер у 2016 році у віці 57 років.

"Він ніколи не фліртував зі мною. Просто був музикантом, який завжди готовий поспілкуватися з іншими музикантами", — згадує Габріель.

Прінс Роджерс Нельсон

Нагадаємо, свій день народження голова відділу моди Vogue Brazil Доната Мейреллес відсвяткувала "на ура", не придумавши нічого кращого, ніж влаштувати для друзів рабовладельческую вечірку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Рікі Мартін показав романтичне фото з чоловіком в ліжку.

Також Знай.uа" писав про те, що Кеті Перрі та Орландо Блум побралися: фанатки плачуть за голлівудського красунчика.