Гітарист легендарної групи The Rolling Stones Кіт Річардс відреагував у соцмережах на хворобу Міка Джаггера і скасування турне в зв'язку із загадковою хворобою.

Судячи з усього, гітарист легендарного рок-бенду Кіт Річардс змирився з тим, щоб провести наступні кілька місяців у вимушеній відпустці.

"Ми всі дуже засмучені тим, що трапилося, але є речі, які не терплять зволікання, ми скоро побачимося. Мік, ми завжди з тобою!", — написав Кіт Річардс у себе на сторінці в Twitter.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пізніше прозорливі папараці сфотографували напівоголеного Кіта на балконі його готельного номера в Майамі. Музикант насолоджувався видом, що відкривається з майданчика, попиваючи пиво.

Кіт Річардс на балконі свого номера у Майамі

Кіт виглядав задумливим і сумним, одягнений в одні спортивні штани з малюнком величезної білої блискавки.

Кіт Річардс і Патті Хансен на балконі свого номера у Майамі

Культова британська група Rolling Stones була змушена відкласти тур США через хворобу фронтмена Міка Джаггера.

Після медогляду стало відомо, що вокалісту необхідна операція. Виступати він зможе не раніше, ніж через три місяці. Характер хвороби Джаггера поки не називають.

Мік Джаггер

В заяві музикантів кажуть, що лікарі рекомендували 75-річному Джаггеру відмовитися від виступів, так як йому необхідний курс лікування.

"Хочу вибачитися перед шанувальниками в США і Канаді. Ненавиджу те, що я так вас підводжу. Я спустошений через те, що змушений відкласти турне. Докладу всіх зусиль до того, щоб якомога швидше повернутися на сцену", — написав Мік Джаггер з приводу того, що сталося.

Нагадаємо, Лобода налякала концертом у Лондоні: навряд таке ганьбище ще раз дозволять.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що померла легендарна дівчина Бонда: режисери всього світу мріяли про неї.

Також Знай.uа писав, що помер зірка культової групи The Cure.