Актриса Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".

Вчора, 1 квітня, Мейсі відвідала "The Tonight Show" з ведучим Джиммі Феллоном і поділилася деякими подробицями майбутнього останнього сезону.

Двадцятидворічна Уїльямс з'явилася на шоу в чорній короткій сукні на підборах.

Феллону не терпілося розпитав дівчину про майбутній сезоні, а також ролі, відведеної там персонажу Арії Старк. Це один з небагатьох персонажів, який брав участь (і вижив) у всіх семи сезонах "Гри престолів".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ведучий Джиммі Феллон натиснув на Вільямс, щоб та розповіла всі подробиці про останній сезон.

Актриса зізналася наскільки був важким і емоційним її останній день на зйомках, а потім зронила спойлер "Арія помирає у другому епізоді".

Після цього, дівчина різко усвідомила, що зробила, прикрила рот рукою і приголомшена дивилася в зал, то на Феллона.

Мейсі Вільямс

Вільямс уточнила можна буде вирізати "спойлер", і ведучий запевнив, що це, можливо, а також попросив шанувальників не писати про почуте в Twitter.

Потім раптово Вільямс схопилася і втекла в шоці зі сцени. Феллон погнався за неї. І лише потім виявилося, що це першоквітневий жарт.

Слід зазначити, що в кінцевому підсумку актриса так і не уточнила, залишиться жива чи ні Арія Старк і в якому саме епізоді була знята її остання сцена.

Вільямс грає Арію Старк в "Грі престолів", молодшу дочку Старка, яка нарешті повернулася в Вінтерфелл і возз'єдналася зі своїми братами Сансой (Софі Тернер) і Бран (Ісаак Хемпстед Райт).

Мейсі Вільямс

Нагадаємо, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" Софія Тернер розповіла про зав'язці своїх відносин з американським співаком Джо Джонасом.

Також Знай.uа" писав, актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.