Відеозапис зроблено у Індонезії буквально підірвав мережу. І ось чому, на ньому маленький хлопчик спокійно грає з величезною змією. Малюк без страху "спілкується" з пітоном, буквально, як з іграшкою, він тягне його за голову і намагається проїхатися верхи на гіганті.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, який активно набирає перегляди в мережі.

На кадрах видно, як дитина використовує рептилію в якості крісла, сидячи на її кільцях. Пітон не виявляв ніякої агресії, часом намагаючись уповзти від дитини. Судячи з усього, відео знімалося в будинку, де живе хлопчик. Чоловік який знімав відео реагував на гру зі смертельно небезпечною змією абсолютно спокійно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто нагадати, що велику відгризану голову акули днями виявили в Австралії. Місцевий рибалка на ім'я Джейсон не очікував, що його вилазка закінчиться знахідкою, яка вразить навіть вчених.

За словами Джейсона цей улов був "абсолютно божевільною знахідкою" і незабаром він виклав фотографію в фейсбук. Джейсон рибалив неподалік від берега штату Новий Південний Уельс і ловив невеликих акул, коли раптом побачив на воді великий шматок плоті, що опинився головою величезної акули мако.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені виявили гадюку, вид якої досі не був відомий науці. Змія знайшлася у сельві Амазонки, її відмінна риса - дивне забарвлення. Про це стало відомо з повідомлення Національної служби природних територій, що охороняються державою. Вчені назвали новий вид Bothrops sonene, на честь річки, що протікає в регіоні Мадре-де-Дьос і мовою місцевих індіанців звучить як Сонене.

Нагадаємо, в Африці народилося слоненя з унікальним кольором шкіри: "Одне з найцікавіших явищ, що я бачив у природі".

Як повідомляв Знай.uа моторошне 15-метрове чудовисько заблокувало русло річки: відео не для людей зі слабкими нервами.

Знай.uа писав, дослідники натрапили на дивну змію, невідому науці: атакує не відкриваючи рота.