Репер Каньє Вест планує стати проповідником, а пізніше має намір балотуватися в президенти.

Як пише The Sun, сорокаоднорічний репер організував приватні євангельські заходи на початку року і виступить на популярному музичному фестивалі Коачелла в пасхальну неділю.

Проте наближені до Каньє люди стверджують, чоловік Кардашьян має намір перетворити проповіді в свою професію.

Недільна проповідь Каньє

"Недільна служба Каньє мала величезний успіх, Кім підтримує свого чоловіка, щоб зробити з цього справжній проект — вона запросила таких друзів, як Кеті Перрі та Орландо Блум, вона запропонувала взяти участь у Коачелла", — повідав інсайдер.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Вся сім'я підтримала Каньє і вважає, що він виглядає щасливішим, ніж раніше, і що його остання ідея стати проповідником — найкраща із запропонованих. Таким чином репер отримує можливість висловлювати свою думку, створювати музику, проводити час з сім'єю і друзями.

Слід відзначити, що в минулому році Каньє оголосив про плани балотуватися в президенти у 2024 році, і він вірить, що у нього буде ще більше шансів на успіх, якщо він стане проповідником.

"Каньє все ще планує балотуватися в президенти, і проповіді дійсно зміцнять його групу підтримки. Він міркує про поїздку по Штатам з недільною службою. Каньє говорить, що все, що йому потрібно, це платформа, натовп прихильників, і тоді він зможе донести свої послання і використовувати владу народу", — повідомив інсайдер.

Дружина Каньє Кім часто ділиться відеозаписами знаменитих недільних служб, в яких брали участь Кей Фокс, 070 Shake і Кід Каді.

Каньє Вест планує стати проповідником, а потім президентом США

Нагадаємо, Каньє Вест створив гарячий спосіб для Кім Кардашьян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.