Знаменитий актор Брюс Вілліс продає свій особняк з 11 спальнями і 4 басейнами, який розташований на островах Теркс і Кайкос, за 32 мільйони доларів.

Як повідомляє The Sun, "Міцний горішок" виставив на продаж свій будинок площею 3000 квадратых метрів після того, як купив новий маєток в Лос-Анджелесі для своєї зростаючої родини на початку цього року.

Будинок Брюса Вілліса на Карибах

64-річний актор купив необроблені землі на острові Паррот-Кей в 2000 році. В останні роки він жив тут разом зі своєю сорокарічної дружиною Еммою Хемінг.

Вітальня з видом на задній двір з власним пляжем

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Брюс повністю керував будівництвом. Він запропонував проект масивної кухні, яка впадає у вітальню, і дерев'яними підлогами на нижньому поверсі будинку. Апартаменти господаря будинку займають весь другий поверх.

Вітальня

До послуг гостей величезні дивани для створення розслаблюючої атмосфери, з величезними вікнами від підлоги до стелі, звідки відкривається прекрасний вид на острів.

Одна із спалень

Ванні кімнати самі по собі є твором мистецтва, з вікон яких відкривається приголомшливий вид на острів.

Ванна кімната

У головній ванній кімнаті є окрема ванна, тропічний душ і гардеробні кімнати.

Кухня

Слід зазначити, що на початку цього року Брюс і Емма придбали будинок у Лос-Анджелесі за 9,4 млн. доларів у престижному районі Брентвуда, де вони збираються виростити двох своїх маленьких дочок — Мейбл (7 років) і Евелін (4 роки)

Приватний пляж

Також у Вілліса є три дочки від колишньою дружиною Демі Мур — Румер (30 років), (Скаут, 27 років) і Таллула (25 років).

Дім Вілліса з висоти пташиного польоту

Нагадаємо, американський репер 50 Сent нарешті продав свій розкішний і гігантський особняк площею 17 акрів.

Як повідомляв портал Знай.uа, американська актриса Сандра Буллок виставила свій пляжний будиночок на продаж за 6,4 мільйонів доларів.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі готова розпрощатися з кар'єрою акторки і повністю присвятити своє життя суспільної діяльності.