Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян різко пройшовся по корупціонерам та казнокрадам, які постійно попадаються місцевим силовикам.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, главу уряду відзначив, що основною метою будь-якою влади є покращення життя звичайних людей, проте якщо воно залишається на тому ж місці, чи навіть падає, то хтось за це повинен нести відповідальність. Пашинян жорстко закликав всіх членів уряду вести масовану боротьбу проти будь-яких видів корупції.

Нікол Пашинян

"Якщо в житті людей нічого не змінюється, значить, десь хтось щось краде, іншого варіанту немає", - сказав Нікол Пашинян. Він закликав членів уряду ні на секунду не втрачати пильність у боротьбі проти корупційних явищ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому він визнав, що у Вірменії досі можна вирішити дуже багато питань за допомогою грошей попри постійні арешти корупціонерів. Він також додав, що у разі корупційних дій чиновник будь-якого рівня повинен бути негайно затриманим та підданим суду.

"У Вірменії і сьогодні беруть хабарі і доказом цього є ті арешти, які бувають за конкретними фактами. Але якщо це явище існує, це значить, що у нас з цього питання повинні бути арешти не один або два рази на місяць, а десять, двадцять. Мене не цікавить, хто це - діючий або колишній чиновник, представник якої партії або член моєї сім'ї: той, хто краде у народу, повинен бути пійманий, звинувачений, зганьблений, морально знищений і відправлений до в'язниці", - сказав він.

Нікол Пашинян

Нагадаємо, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян доручив силовикам провести рейди у олігархів та високопосадовців через "спробу змови". Головам Поліції і СНБ на це було дано дві години.

Як повідомляв "Знай.ua", суд загальної юрисдикції заарештував президента Вірменії у 1998-2008 роках Роберта Кочаряна, якому напередодні висунули звинувачення у поваленні конституційного ладу.

Також "Знай.ua" писав, що експерт з питань міжнародної політики Ілля Куса склав список виконаної роботи Ніколи Пашиняна, з тих пір, коли той став на посаду прем'єр-міністра Вірменії.

Зеленський виграє дебати на Олімпійському - Одарченко про вибори 2019 і помилки Порошенка