Британець Чарлі Роулі, який влітку минулого року був отруєний у Еймсбері нервово-паралітичнj. речовиною, провів зустріч з російським послом в Лондоні Олександром Яковенком.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Sunday Mirror, для якого Роулі дав велике відверте інтерв'ю.

Чарлі Роулі

З'явилася інформація, що потерпілий разом з братом Меттью поговорили з російським послом про ситуацію щодо розслідування у Еймсбері і Солсбері.

Разом з тим, в ході бесіди з Яковенко Роулі поцікавився, чи може зустрітися безпосередньо з господарем Кремля Володимиром Путіним. У відповідь на це пообіцяв передати прохання президенту РФ і запитав, де б британець хотів провести зустріч.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що президент Російської Федерації Володимир Путін знову зганьбився на публіці. Приводом для глузувань стала зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій Володимир Путін отримав "подарунок" у вигляді декількох мішків з картоплею. Про це у своєму Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін відрізняється не тільки агресивною політикою. Це злісна, не цілком психічно здорова людина, що випливає з інтерв'ю його колишньої дружини, Людмили Путіної.

Жінка розповіла шокуючі подробиці про те, як насправді вів себе з нею глава російської держави. Він був жахливим чоловіком, і всіляко знущався над тією, хто вирішив присвятити йому своє життя.

Нагадаємо, ну і морда: журнал Time приготував Путіну "кривавий" сюрприз.

Як повідомляв Знай.uа США розповіли про випробування для нового президента України.

Знай.uа писав, Путін епічно зганьбився з новим двійником: ніс картоплею і підозріло маленькі вуха.