Актрису Вупі Голдберг знову госпіталізували через два тижні після недавніх проблем зі здоров'ям.

У минулий понеділок оскароносна актриса зізналася на утреннем шоу The View, що відновлюється після важкої форми пневмонії.

"Я тут і мені набагато краще. Близько доби я відчувала себе погано, мені довелося повернутися до лікарні минулого тижня", — розповіла 63-річна Голдберг аудиторії ток-шоу на ABC.

Вупі Голдберг

Одна з найяскравіших голлівудських зірок 1980—1990-х років повідала, що хвороба "прийшла і тут же пішла", так що зараз Вупі "відчуває себе добре".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як вважає сам Голдберг, хвороба нагадала про себе, тому що актриса пропустила свій лікувальний курс.

"Я тут, я можу стояти і рухатися, не так швидко, як хотілося б, але я в порядку. Отже, ось що трапилося: у мене була пневмонія і сепсис. Пневмонія обох легенях, а це значить, що в них збирається рідина, там відбувається багато всякого. І так, я була близька до того, щоб відправитися до праотців. Хороші новини полягають в тому, що я тоді не знала про це", — повідала про свою хворобу Голдберг.

Лауреатка чотирьох американських престижних нагород подякувала фанатам за побажання і добрі слова у важкий для неї час.

Вупі Голдберг на The View

"Всі чудові слова, які мені сказали люди, навіть ті, хто не були моїми великими шанувальниками, мене насправді порадували", — сказала Голдберг.

Слід зазначити, Вупі Голдберг на місяць виявилася прикутою до лікарняного ліжка з важкою формою пневмонії. Вона сказала, що ще не до кінця одужала після важкої форми пневмонії, однак приходить в себе і збирається знову повертатися у кадр.

Вупі Голдберг

Нагадаємо, американський актор Ідріс Ельба зіграє персонажа Дедшота в майбутньому сіквелі "Загону самогубців" вместо Уілла Сміта.

Як повідомляв Знай.uа, журнал Forbes назвав найбагатшого актора а Землі. За рік він заробив $239 мільйонів.

Також Знай.uа писав, що Джеймс Бонд вперше стане темношкірим.