Американська актриса Анджеліна Джолі готова знову зійтися зі своїм колишнім чоловіком Бредом Пітом.

Як повідомляє Mirror, голлівудська зірка вважає, що їх шлюб можна ще відновити, тому вона готова "знову стати сім'єю".

Безсумнівно актриса шокувала фанатів несподіваною заявою, але, судячи з усього, Джолі налаштована серйозно.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі

Що ж стосується Пітта, за чутками, він не особливо зацікавлений у відновленні відносин, але має намір зберегти дружні відносини з Джолі заради благополуччя їхніх спільних дітей.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Анджеліна ясно дала зрозуміти Бреду, що хоче відновити відносини. Вона хотіла б, щоб вони знову стали сім'єю", — повідомляють інсайдери.

Можливо, це і вплинуло на нещодавню угоду з приводу опіки над дітьми. Перш Джолі була налаштована непохитно.

"Ось чому вона так ускладнює Бреду розлучення. Бред постійно тримає рот на замку, бо все, що його хвилює — це його діти. Анджеліна ускладнює та затягує процес, але це не змусить його передумати. Він просто хоче, щоб все владналося — насправді, це могло статися рік тому, але Анджеліна вважає інакше", — повідомляють джерела.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт зі своїми дітьми

Колишня голлівудська подружня пара, яка є батьками Меддокса, 17, Пакса, 15, Захари, 13, Шило, 12 і 10-річних близнят Нокса і Вів'єн, розлучилися у вересні 2016 року після більш ніж 10-річного романа та дворічного шлюбу.

Через кілька тижнів після їх шокуючого розставання ФБР провело розслідування, приводом для якого послужило твердження про те, що Бред знущався над своїм старшим сином Меддоксом, будучи п'яним.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Нагадаємо, Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті досягли угоди про опіку над шістьма дітьми.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Анджеліна Джолі готова розпрощатися з кар'єрою акторки і зайнятися громадською діяльністю.

Крім того "Знай.uа" писав, що батько Анджеліни Джолі шокував визнанням про Бреді Піт.