У Росії в концертному залі Барвіха Luxury Village відбувся фінал конкурса "Міс Росія 2019". Переможницею стала 20-річна Аліна Санько і її зовнішність тут же почали обговорювати в мережі.

Переможниця родом з міста Азов Ростовської області. Корону з білого золота і дорогоцінних каменів на голову своєї наступниці передала минулорічна "Міс Росія" Юлія Полячихина.

Крім титулу Аліна отримала грошовий приз у розмірі 3 мільйонів рублів (приблизно 46 тисяч доларів) і право представляти Росію на міжнародних конкурсах "Міс світу" і "Міс всесвіт".

Друге місце дісталося Аріні Вериной з Єкатеринбурга, а третє – Ралине Арабовій з Республіки Татарстан. Дівчата демонстрували вихід у купальниках та вечірніх сукнях, а також брали участь в конкурсі талантів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Міс Росія

Аліна є студенткою третього курсу Московського Університету Землеустрою, навчається на архітектурному факультеті. Вона захоплюється малюванням і любить поезію.

При цьому в мережі неоднозначно відреагували на нову Міс Росію. Багато відзначили, що у неї досить посередня зовнішність і вона нічим не відрізняється від інших і на неї не звернули уваги, якщо б вона просто пройшла по вулиці в своєму звичайному вигляді.

"Лише з такою сірою зовнішністю і втілювати нашу безвихідь!", "А у нас закінчилися красиві дівчата в Росії?" "Так у нас в школі секретарка красивіше цих міс", — писали в коментарях.

Аліна розповіла напередодні фіналу, що у неї поки що немає хлопця, крім того вона має "багато мрій, які формують її мети.

Нагадаємо, відома телеведуча засвітила спокусливі форми.

Як повідомляв Знай. ua, гаряча українська бабуся перемогла в конкурсі краси США.

Знай. ua писав, що студентки КПІ показали сексуальне амплуа, вам знову захочеться в ВУЗ.