Стали відомі нові подробиці про дитину принца Гаррі і Меган Маркл, яка народиться у найближчі тижні. Майбутні батьки навіть вирішили не дізнаватися стать дитини, але одне відомо точно - первісток подружжя Сассекських не отримає королівський титул. При цьому таке рішення прийняла сама пара.

Видання Town and Country пише, що малюк не буде принцом або принцесою, і звернення "Його (Її) Величності" йому не належить.

Принц Гаррі і Меган Маркл можуть незабаром прийняти несподіване рішення

Коли принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон чекали первістка, королеа Єлизавета II випустила новий указ, в якому зазначалося: майбутній син Кембриджських буде принцом, оскільки принц Вільям є першим спадкоємцем престолу після свого батька Чарльза.

Саме таку грамоту Єлизаветі II треба було видати за кілька місяців до народження первістка принца Гаррі, щоб він отримав титул принца або принцеси. Проте королева цього не зробила. До того ж репортери монаршої родини також додали, що самі герцоги Сассекские мають намір відмовитися від своїх титулів, оскільки вони не є прямими спадкоємцями на престол і їх звання не мають сенсу. Тим більш, таке рішення дозволить їм виховувати свою дитину так, як вони будуть хотіти, в нормальній атмосфері, без королівських обмежень.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка ось-ось народить первістка, швидше за все, стане матір'ю в початку наступного місяця.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилися досить милі знімки членів королівської сім'ї, которые папарацци зробили під час великодніх канікул принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон в Норфолку.

Знай.uа писав, старша дитина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, 5-річний Джордж, вже ходить в перший клас. Батьки його однокласників розповіли, він поводиться в школі.