Дружина принца Гаррі Меган Маркл вже могла народити свого первістка, але разом з чоловіком прийняла чомусь замовують цей факт. Зявились чутки, що пара чекає офіційного оголошенням цієї довгоочікуваної новини. Така думка допускається після аналізу декількох фактів, які мали місце останніми днями в королівському дворі.

Про це інформує видання Refinery29.

В матеріалі перераховані такі "підказки", адже 37-річна герцогиня Сассекська завжди була однією з тих, хто періодично порушує королівські правила та традиції. Тому, цілком можливо, що і в питанні народження дитини вирішила зробити все по-своєму.

вагітна Меган Маркл

На цих вихідних мати Меган Маркл Дорія Регланд приїхала в Англію на невизначений термін. Очевидно, що її приїзд до Лондона пов'язаний з пологами, але хто може сказати напевно, що вони вже не відбулися, задається питанням авторка статті Кетрін Ліндсі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Принц Гаррі та дружина Меган Маркл

Також на вихідніх британська королівська родина зібралася для святкування католицького Великодня і дня народження королеви, альо Маркл на заходах не з'єднання явилася.

"Ні за що вона не пропустила б ці дві великі новини заради чогось менш важливого, ніж пологи, вірно?" - задалася питанням авторка матеріалу.

герцог та герцогиня Сассекські

Маркл та Гаррі вже подякували шанувальникам за подарунки, які ті вручили з нагоди народження дитини. Слова подяки від імені герйогів та малюка опублікували на нещодавно створеній сторінці в Instagram.

"Герцог і герцогиня Сассекські дуже вдячні за добровільні пожертвування, які вони отримали від людей по всьому Сполученому Королівству і в усьому світі, готуючись до зустрічі своєї дитини", - йдеться в заяві Букінгемського палацу.

Нагадаємо, Меган Маркл і принца Гаррі після народження первістка можуть відправити на кільк років до Африки для здійснення королівської пари благодійної місії.

Як повідомляв портал Знай.ua, лікаря назвали головні ризики, які можуть зірвати вагітність Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що з'явилась інформація, що дружина принца Гаррі Меган Маркл задумалась про президентсво.