Дах одного з корпусів заводу "Красмаш" в Красноярську обійнята полум'ям.

Передають російські ЗМІ.

Наголошується, що пожежа настільки сильна, що їй присвоїли 4-й ранг. Покрівля об'єкта загорілася і палає по всій площі корпусу. 38 рятувальників намагаються згасити вогонь.

Завод "Красмаш" виробляє міжконтинентальні балістичні ракети "Сармат" і балістичні ракети "Синева".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Також на заводі виробляють модулі розгінного блоку для ракет "Протон" і "Зеніт". На "Красмаші" також виготовили факели для Олімпіади 2014 року в Сочі.

Варто нагадати, що Вже кілька днів поспіль на колишньому військовому полігоні у Черкасах рослинність гине в полум'ї пекла. Так, на вулицях Дахновської та Одеської горять гілки і суха трава біля залізничних шляхів, вогонь здіймається досить високо.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на дані рятувальників.

За інформацією екстрених служб, під час гасіння пожежі не допущено перекидання полум'я на лісові насадження. Одна з пожеж сухостою по вулиці Одеській поширився на гараж.

Ще ми писали, що В Одеській області дійсно прогриміли вибухи, але боятися не варто. Це "хороші" вибухи (якщо такі взагалі бувають і можна так висловитися). Ці вибухи для безпеки городян. Спецслужби виявили та знешкодили три десятки мін часів Другої Світової, пише Политека.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Одеській області.

“У середу, 24 квітня піротехніки вилучили та знешкодили 30 вибухонебезпечних мінометних мін калібру 82 мм часів Другої Світової війни”, – розповіли рятувальники.

Повідомляється, що боєприпаси виявили місцеві жителі села Роксолани Овідіопольського району під час проведення земельних робіт.

Нагадаємо, Харкові посеред вулиці запалала пенсіонерка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В Парижі палає Версаль

Також Знай.ua" писав про те, що Потужні вибухи струсонули церкви і готелі напередодні Великодня