На сході Шрі-Ланки в місті Калмунай прогриміли ще три вибухи.

Цю інформацію повідомляє РБК-Україна з посиланням на News 1st.

Про жертви поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, ще один вибух прогримів на Шрі-Ланці. Бомба вибухнула поряд з католицькою церквою

Місцеві ЗМІ пишуть, що вибухівка була закладена в автомобілі і розірвалася, коли силовики намагалися її знешкодити. Момент потрапив на відео.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Число загиблих в результаті терактів на Шрі-Ланці досягло як мінімум 207 чоловік, 32 з яких - іноземці. У поліції заявили про перших затриманих за підозрою в причетності до нападів.

Міністр державної безпеки Шрі-Ланки Руван Вієвардене розповів про затримання восьми осіб, яких підозрюють у причетності до серії вибухів в церквах і готелях країни, що відбулися в неділю, 21 квітня. Вієвардене назвав вибухи "терористичними атаками", а що стосується затриманих, то вони - місцеві жителі, але не виключається і їхній зв'язок із закордоном.

У поліції також зазначили, що як мінімум один з вибухів у церкві став результатом атаки смертника. Представник поліції Руван Гунаскера заявив: "Ми продовжуємо розслідування і не можемо поки назвати групи або окремих осіб, відповідальних за атаки".

Для підвищення безпеки правоохоронці ввели комендантську годину – вона триватиме до 6:00 ранку понеділка за місцевим часом. Також обмежили використання соціальних мереж після того, як у них поповзли чутки про інших вибухах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", літак авіакомпанії UTair здійснив вимушену посадку у Московському аеропорту Внуково. Причиною цього стало загоряння двигуна.

Також "Знай.uа" писав, що в Миколаєві під час проведення земляних робіт виявили снаряд.