Відома канадська модель і актриса Стефані Шерк покінчила життя самогубством у віці 37 років. В даний час подробиці жахливої трагедії уточнюються.

Актриса Стефані Шерк відома глядачам по серіалу "Міст". Про трагедію стало відомо в п'ятницю, 26 квітня з повідомлення її чоловіка Деміана Бишира, яку він опублікував на своїй сторінці в Instagram. У повідомленні він написав: "Це був найсумніший і важкий період в нашому житті, і ми не знаємо, скільки часу нам знадобиться, щоб подолати цю біль".

Стефані Шерк з чоловіком

На думку місцевої поліції, Стефані Шерк покінчила життя самогубством, після чого Деміан Бишир виявив її тіло на дні басейну 12 квітня 2019 року. У наступні вісім днів артистка перебувала в клініці, проте медикам не вдалося повернути її до життя. Також повідомляється, що вона тривалий час страждала від депресії.

Стефані Шерк

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Актриса Стефані Шерк була популярна завдяки участі в таких телесеріалах, як "Міст", "CSI: Кіберпростір" і "Теленовела". Крім цього, вона з'являлася у фільмах "Аварійна посадка", "День Святого Валентина", "Притулок" і "Перепочинок".

Раніше ми писали про те, що у місті Клінтон помер американський актор Кен Керчевал. Йому було 83 роки. Причина смерті не уточнюється, проте наголошується, що артист був завзятим курцем і страждав від онкологічного захворювання.

Кен Керчевал

Керчевал народився 15 липня 1935 року в Уолкоттвіллі, штат Індіана. Найбільшу популярність йому принесла роль Кліффа Барнса в телесеріалі "Даллас". Він також з'являвся в шоу "Крутий Уокер", "Розслідування Джордан", "Швидка допомога", "Вона написала вбивство", "Коджак", "Готель", "Човен любові" і "Закон Лос-Анджелеса". Серед найбільш відомих фільмів з його участю — "Кулак", "Телемережа", "Солодка отрута", "Від семи років і вище" і "Острів Беретти".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на шахті Східкарбон відбувся вибух, в результаті якого в пастці опинилися гірники. Рятувальники продовжують пошуки гірників, які могли вижити. Шахта знаходиться на території, яка підконтрольна путінським окупантам.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у віці 80 років помер народний художник Росії, лауреат Державної премії СРСР, член Гільдії художників кіно і телебачення Спілки кінематографістів Валерій Філіппов.

Також "Знай.uа" писав, що на 88 році життя загинув легендарний французький актор Жан-П'єр Марьєль, який за свою довгу кар'єру встиг знятися в більш, ніж ста фільмах.