У Великобританії молода дівчина потрапила на лікарняне ліжко після того, як вона отримала інсульт. Причина цього, як виявилося – простий хрускіт шиєю. Після цього дівчина раптово відчула біль в нозі і впала на підлогу, про що пише Mirror.

У повідомленні говориться, що британка Наталі Куніцкі перед тим, як відправитися спати, вирішила розім'яти своє тіло. У процесі вона почула дивний хрускіт, однак не надала цьому належної уваги. Незабаром дівчина перестала відчувати ліву ногу, після чого була госпіталізована.

Наталі Куніцкі

У процесі обстеження медики з'ясували, що Наталі сильно пошкодила хребетну артерію, в результаті чого в мозку утворився згусток крові, який викликав інсульт. Незважаючи на хірургічне втручання, ліва частина тулуба пацієнтки була паралізована.

Наталі Куніцкі

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На даний час їй допомагає відновитися лікувальна гімнастика, а також її друзі, які працюють у лікарні. До жахливого випадку у Наталі ніяких проблем зі здоров'ям не було, внаслідок чого вона хоче швидше видужати. Через деякий час чутливість в руці і нозі трохи покращилася, тому дівчина може сама одягатися, а також ходити близько 5 хвилин. Медики відзначають, що на повне відновлення дівчини піде близько року.

Наталі Куніцкі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що молоді українці Ростислав Кнап, Сергій Бутко і Андрій Ткачів змогли залучити в свій стартап CallPage 4,5 млн доларів інвестицій. Вони потрапили у список "30 молодих інноваторів Європи". Три українських програміста, які проживають у Кракові, створили стартап CallPage, який дозволяє спростити комунікацію між інтернет-магазином і покупцем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": штаб національної безпеки Ізраїлю наполегливо рекомендує своїм громадянам негайно покинути Єгипет. За даними штабу, існує безпосередня загроза викрадення ізраїльських громадян, які відправилися відзначати в Єгипті релігійне свято Песах.

Також "Знай.uа" писав, що в німецькій клініці після 27 років коми прийшла в себе Муніра Абдулла з ОАЕ. У 1991 жінка потрапила в автомобільну аварію, в якій отримала травму голови.