Більшість з нас бачили бродячих кішок, що стоять на задніх лапах біля скляних дверей на задньому дворі, благаючих нас відкрити і дати їм частування або почухати вухо.

А як на рахунок алігатора в будинку?

Це майже що сталося з жінкою з округу Флаглер в Палм-Кост у Флориді. Алігатор розміром близько 2 метрів прогулювався уздовж її переднього ганку, стояв на задніх лапах біля вікна, вдивлявся в її будинок. Донна Гейс розповіла, що вона в'їхала у свій гараж, коли почула крики сусідів, що попереджали її швидше закритися зсередини.
Хейс увійшла в будинок з іншого входу і побачила, що в її парадні скляні двері стукає алігатор.

Донна розмістила на своїй сторінці у Facebook відео, де вона знімала цю зустріч, і, ні, вона не годувала несподіваного гостя і не гладила його по голові.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Швидше, вона поділилася відео публічно, тому що відчувала, що це буде попередженням для інших флоридців, щоб бути обережними.

Happening right now! If I have already given you permission to use this video, you may. All others: “To use this video in a commercial player or broadcast, please e-mail licensing@storyful.com

Geplaatst door Donna Heiss op Donderdag 25 april 2019

"Дуже важливо, щоб ми знали про те, що знаходиться зовні, перш ніж відкрити двері", - написала Хейс в гілці коментарів. "Це було дійсно страшно. Я думала, що він збирається розбити скло."

Алігатора відвіз ловець диких звірів, який прибув на місце події .

Нагадаємо, британський рибалка виявив останки людини бронзового століття серед устриць. "На мене дивилися дві очниці": ловець на устриць ледь не посивів від страшної знахідки.

Цікаву і давню знахідку виявив під час лову устриць британський рибалка біля узбережжя острова Мерсі. Разом з молюсками він дістав з дна людський череп, котрому налічується близько 3000 років

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти засумнівалися в тому, що картина "Спаситель світу" належить пензлю великого італійського художника та вченого Леонардо да Вінчі