Кім Чен Ин по праву почав вважатися самим революційним правителем в історії Північної Кореї. Зовсім недавно він викликав бурхливі обговорення в мережі тим, що прибув у Росію в капелюсі, а ті закони, які він скасовує або пом'якшує змушують перевертатися в труні всіх його попередників.

Не дарма кажуть, що за кожним великим чоловіком завжди стоїть сильна жінка. Кім Чен Ин з дружиною Лі Соль Чжу - достовірне тому доказ.

Північнокорейські лідери завжди дуже ревно ставилися до свого публічного образу і створювали міф навколо себе і своєї сім'ї. Тому інформація про дітей і дружин Кімів трохи, а їх фотографії рідкісні. І Кім Ір Сен, і Кім Чен Ір вкрай рідко з'являлися зі своїми дружинами на публічних заходах, але Кім Чен Ин змінив цю традицію. Молодший Кім не тільки з'являється на заходах по всій Північній Кореї разом з дружиною, але і вперше в історії КНДР взяв її з собою в закордонну поїздку — в Південну Корею.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У дружини лідера відомо небагато, адже навіть рік народження його коханої породжує чималі дискусії. За оцінками журналістів вона народилася десь у проміжку між 1985 і 1989 роками. Прийнято вважати, що вони одружилися в 2009 році, а також мають трьох дітей.

Вперше до широкої публіки Ли Соль Чжу вийшла в 2012 році, коли Кім Чен Ин успадкував владу від покійного батька.

Перша леді не вдовольнилася лише фактом того, що була представлена світу. Вона активно почала змінювати звичайний уклад життя корейців. Згідно поширеної думки, неодноразово озвучену в ЗМІ, саме Лі Соль Чжу підштовхнула чоловіка до скасування низки заборон для жінок, які діяли в КНДР багато десятиліть. Так, жінкам тепер можна носити брючні костюми і джинси, чорні колготки, туфлі на платформі і каблуках, а також їздити на велосипеді.

Лі відразу почала своїм прикладом демонструвати мешканкам країни всі переваги нового дозволеного одягу. Вона любить підбори і взуття з відкритим носком, приходить на партзбори в брючних костюмах і сукнях з мереживами, але західних журналістів зацікавила інша особливість стилю Лі Сіль Чжу. Відразу декілька видань відзначили, що перша леді КНДР копіює стиль британської герцогині Кейт Міддлтон.

Лі кілька разів обирала одяг тих же кольорів і фасонів, що обраниця британського принца.

Англійські журналісти звернули увагу на дорогі сумки, з якими Лі Соль з'являлася на публіці. Перша леді дозволила собі навіть постригти волосся так коротко, що її зачіска не вкладалася у встановлені законом рамки. Але найбільша вільність - відсутність на грудях значка з червоним прапором і зображеними на ньому Кім Ір Сеном і Кім Чен Іром.

Нагадаємо, США вдалося вивчити супутникові фото і наявну інформацію про ракетну програму КНДР.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кім Чен Ин побудував пам'ятник на одному з відомих колишніх ракетних стартових комплексів.

Також портал Знай.ua писав про те, що диктатор Кім Чен Ин знаходиться під впливом трьох жінок – сестри, дружини і популярної співачки.