Північна Корея завжди приховувала свої військові розробки і маневри, звичайно, тільки не на параді. Проте фахівцям з Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у США вдалося вивчити супутникові фото і наявну інформацію про ракетну програму КНДР.

Аналітики знайшли склад стратегічних балістичних ракет. Відомо, що зброя знаходиться на базі "Сіно-Рі" в КНДР. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби CSIS.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

За інформацією експертів, база знаходиться в 212 км на північ від демілітаризованої зони на кордоні КНДР і Південної Кореї, і містить балістичні ракети середнього радіусу Nodong-1.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аналітики зазначили, що, судячи з супутниковими знімкам, зробленими у грудні 2018 року, база активна, поруч з нею розташовано училище для офіцерів. Балістичні ракети з бази "Сіно-Рі" можуть долетіти як до Японії та Південної Кореї, так і до американського острову Гуам в Тихому Океані.

Варто нагадати, що друга зустріч глави Білого дому Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина може відбутися в лютому у В'єтнамі. З такою пропозицією США звернулися до КНДР, повідомила японська газета Yomiuri Shimbun, посилаючись на джерела, знайомі з ситуацією. Пхеньян відповів, що розглядає цю пропозицію, але поки не дав на неї офіційної відповіді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 3 січня стало відомо про те, що головний північнокорейський дипломат в Італії попросив притулку в одній з країн Заходу. У повідомленні говориться, що Джо Сон Гіл, діючий посол Північної Кореї в Римі і його сім'я звернулися з проханням про надання притулку в невідомій західній країні. Італійська влада розмірковує над подальшими діями і зараз захищають посла і його сім'ю в безпечному місці".

Нагадаємо, Трамп залишив американців напризволяще: скрізь фекалії і сміття.

Як повідомляв Знай.uа Кім Чен Ин анонсував важливе побачення з Трампом.

Знай.uа писав, КНДР змусили заплатити за смерть американського студента: від жорстокості тортур волосся дибки у всього світу.