Росіяни не раз потрапляли у скандальні історії, які стосуються виховання дітей за допомогою побоїв і споювання, однак останній випадок викликав справедливе обурення навіть у бувалих користувачів мережі. На Telegram-каналі Life shot розповіли про випадок в одній з маршруток Росії.

У повідомленні говориться: "В Пітері, звичайно, — пити. Але це вже жесть якась. В одній з маршруток мама поїла пивом маленьку дочку. Жінка спробувала виправдатися: "Дитині була просто цікава пляшка, вона навіть не ковтнула".

Тато, мама і двоє їх дітей поверталися додому з гостей в Гатчині. В маршрутці парочка вирішила продовжити застілля і прихопила "півторашку" пива. Дорога видалася довгою, діти, як це водиться, вередували, подружжя матом з'ясовували стосунки. Щоб заспокоїтися самим і вгамувати дітей, вирішили піти на дивні виховні заходи – дали пару ковтків пива. Шоковані пасажири виклали відео в мережу з проханням звернути увагу на сім'ю органам опіки.

А ось мама дітей вважає, що нічого такого в цьому не було: "Варто було один раз оступитися тепер брудом поливають. Там чудово видно — вона взяла її в рот [пляшку — прим. ред.] похилила трохи і відразу відштовхнула".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Російська зупинка

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в основному турботливі батьки намагаються не залишати своїх дітей без нагляду наодинці вдома, залучаючи на допомогу бабусь або нянь. І все ж, іноді виникають такі ситуації, коли доводиться залишати дитину вдома одну. Всі батьки хочуть, щоб їхні діти трималися подалі від неприємностей, але у нашій добірці ви можете побачити, що може статися, якщо очікування не виправдалися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": діти та літні люди - найбільш беззахисні верстви населення будь-якої держави. Реальність така, що державі ні ті, ні інші не потрібні. Докази цього опубліковані на сторінці однієї з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі.

Також "Знай.uа" писав, що під час масового святкування Великодня у російському місті, жителі влаштували бійку - билися за шматки великоднього хліба. Ці епічні кадри зафіксували на фото очевидці. Просто якийсь жах, люди вели себе, наче зголоднілі.