Трагічна звістка сколихнула світ - відома модель і телеведуча Каролін Біттенкурт загинула у Бразилії під час шторму.

Каролін Біттенкурт

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що 37-річна красуня потонула, намагаючись врятувати від стихії двох цуценят, які впали за борт. Відомо, що Каролін каталася на яхті біля узбережжя бразильського Сан-Паулу. На судні з моделлю перебували її чоловік Жорже Сестіні, а також вихованці. Після того, як цуценят сильним вітром здуло в воду, Біттенкурт кинулася рятувати своїх улюбленців. Жорже стрибнув у воду слідом за дружиною, але витягнути її з води уже не зміг. В результаті чоловікові довелося кілька годин плисти до берега, щоб вижити.

Рятувальна бригада вирушила на пошуки тіла моделі. Її знайшли у понеділок, 29 квітня.

Варто додати, що Каролін Біттенкурт і Жорже Сестіні одружилися в січні цього року. У моделі залишилася 17-річна дочка від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, у вівторок, 24 квітня, стало відомо про те, що у Франції переможниця найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан загинула в страшній дорожно-транспортній пригоді. Про це повідомляє видання Ledaupine.

Трагедія сталася, коли 22-річна дівчина каталася на велосипеді з хлопцем недалеко від міста Вошет в регіоні Луар. Тоді на дорогу раптово виїхав легковий автомобіль. Морган спробувала звернути з дороги, але потрапила під проїжджаючий повз трактор.

Як повідомляв раніше Знай.ua, аргентинську модель, телеведучу, радіоведучу, зірку Playboy та актрису Наташу Хаїтт (Natacha Jaitt) 23 лютого знайшли мертвою.

За попередніми даними вона померла від передозування наркотиками у заміському клубі Xanadu в Буенос-Айресі.

Також Знай.ua писав про те, що колишній президент Республіки Сейшельські Острови Франс Рене Альбер, який перебував на чолі цієї держави протягом 27 років, помер у середу у віці 83 років.