Бубонна чума стала, принесла пандемію смертельної хвороби, що забрала трохи більше 60-ти мільйонів людей, всунула з новою силою в Росії.

Передають російські ЗМІ.

Страшна хвороба спалахнула на кордоні Росії та Монголії. Більш того, вже є перші жертви страшного вірусу.

Влада ввела карантин в місцевому регіоні і робить все можливе, щоб не виникла епідемія.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більш того офіційні російські відомства закликають росіян відмовитися від поїздок в Монголію або наближених територій. Роскомнагляд також повідомив, що епідемія сталася через вживання сирого м'яса та внутрішніх органів бабака.

"Це тварина є основним резервуаром для збудника чуми на території осередку, який є природним", - зазначили в Роскомнагляді.

Варто нагадати, що Онкологія є величезною проблемою людства. Щорічно у світі заболевает рак 10 млн осіб, а в Україні від 160 до 170 тисяч нових випадків на рік. Про головні питання про онкозахворювання розповів уролог, лікар-онколог, онкохірург медичної мережі "Добробут" Олександр Стаховський.

не Можна не відзначити, що ситуації, коли в одній сім'ї хворіють на рак кілька людей з різних поколінь, далеко не рідкість. У той же час існуюча думка про те, що онкологія – захворювання спадкове, не зовсім коректне.

В генах у людей, у яких рак хворів хтось з родичів, може бути закладена схильність до формування такого ж типу раку або до захворювання онкологією взагалі. Однак вона знаходиться в сплячому режимі і не факт, що взагалі може активуватися.

Під впливом таких факторів, як несприятливе навколишнє середовище, забруднене повітря, радіація, часті стреси, паління (пасивне в тому числі), вживання алкоголю і шкідливої їжі – спляча хвороба може прокинутися і почати діяти.

Нагадаємо, Науковці виявили зв'язок між втратою нюху і передчасною смертю

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зірка 90-х страдает від вигаданої хвороби

Також Знай.ua" писав про те, що Супрун вирішила "заморити" українців голодом