Герцогиня Кембриджська Кейт планує четвертого дитини

Передає Daily Mail

Подруга Міддлтон розповіла, що Кейт планує ще раз завагітніти.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

"Кетрін хоче ще одну дитину. Вона любить дітей і готується пройти ще одну вагітність, незважаючи на те, що в минулому у неї були ускладнення у вигляді сильної нудоти", - каже подруга герцогині.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ні Кенсінгтонський палац, ні і представники королівської сім'ї поки не підтверджують цю інформацію.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

У Кейт і Вільям є троє дітей: 5-річний принц Джордж, 4-річна принцеса Шарлотта і однорічний принц Луї. виховують трьох дітей: 5-річного принца Джорджа, 4-річну принцесу Шарлотту і однорічного принца Луї.

Варто нагадати, що Герцог і герцогиня Сассекские після народження свого первістка можуть переїхати в Лос-Анджелес, штат Каліфорнія. Про це повідомляє The Sun.

Меган Маркл і принц Гаррі можуть оселитися в місті Ангелів після того, як їхній довгоочікуваний малюк з'явиться на світ. Відомо, що пара шукає собі будинок у Лос-Анджелесі.

Саме в цьому місті пройшло дитинство Меган Маркл. Однією з основних можливих причин такого переїзду може стати присутність поруч матері герцогині Дории Редлан.

"Меган точно хоче будинок в Лос-Анджелесі — вона любить місто, його спосіб життя і клімат", - пояснює інформатор.

Ще ми писали, що Ймовірний майбутній король Великобритании принц Вільям побував на службі в лондонському Вестмінстерському абатстві, яка була присвячена 50-річчю флоту підводних човнів Великобританії. Відомо, що з 1969 року щодня і цілодобово одна з британських субмарин, оснащена балістичними ракетами, патрулює море.

За інформацією видання The Telegraph, онука королеви Єлизавети чекав не дуже теплий прийом. Біля входу в абатство зібрався натовп протестувальників, які свистіли і скандували "Ганьба!".

Нагадаємо, Кейт Міддлтон показала День народження доньки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл взяли під озброєну охорону

Також "Знай.ua" писав про те, що Кейт Міддлтон в день народження дочки ппорадувала сімейними ніжностями