В московському аеропорті "Шереметьєво" приземлився літак, охоплений вогнем. Інцидент стався у неділю, 5 травня.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Літак "Superjet-100" летів зі столиці Росії Москви до Мурманська. Однак незадовго після зльоту один з пасажирів помітив загоряння. Повітряне судно повернулося в "Шереметьєво". Лайнер почав заходити на вимушену посадку. Однак приземлитися вдалося не з першого разу. Очевидці повідомляють, що з другої спроби літак вдарився шасі об землю, а потім носом об посадкову смугу. Після цього лайнер загорівся.

На борту літака "Superjet-100" перебувало 73 пасажири. Нині відомо, що всі вони були евакуйовані. За даними рятувальників, п'ять пасажирів були травмовані. Лікарі вже надали їм першу медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце інциденту прибули пожежники, вони почали гасити вогонь.Очевидці інциденту зняли момент, коли літак гасили. На відео видно, що хвіст повітряного судна охоплений полум'ям, від нього піднімається стовп чорного диму.

Відомо, що робота аеропорту "Шереметьєво" повністю зупинена. Всі рейси відкладено.

Нагадаємо, у США Boeing з сотнею пасажирів на борту впав у річку: перші деталі. На повітряному судні було приблизно 136-140 людей. Їх життю нічого не загрожує, але 21 пасажир потрапив до лікарні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що літак вибухнув просто у повітрі: те, що знайшли під палаючими уламками, не вкладається у голові. В результаті аварії літака в Чилі загинули 6 осіб.