У Росії жителька Мурманська Олена Медведєва, яка була у списку пасажирів згорілого літака Sukhoi Superjet 100, розповіла, як дивом залишилась живою.

Жінка мала летіти сумнозвісним рейсом, але не сіла на літак, - пише Politeka.

Олена з дитиною була в гостях в Бєлгороді і купила квитки на літак додому якраз на недільний рейс. У Москві її чекала пересадка на той самий літак, що згорів вщент в аеропорту Шереметьєво. Але чомусь за пару днів до вильоту жінка вирішила здати квитки.

"Збиралася повертатися до початку робочого тижня… Але з шефом домовилися, що ці три дні побуду у відпустці. І я залишилася тут. Спочатку, коли купила квитки, знала, що 5-го числа не полечу. Не знаю чому. Передчуття, що треба тут залишитися, в Бєлгороді. Душа так лежала. Звісно, все перевернуло свідомість! Не думала, що так все масштабно. І я зрозуміла, що дійсно могла б виявитися там, де більше половини загиблих. У мене в принципі добра інтуїція, розвинена", – розповіла щасливиця.

Про те, що трапилось із літаком, на який пощастило не сісти, Олені розповіли батьки. Батьки просто обривали телефон, намагаючись додзвонитися дочці, адже знали, що вона купила квитки на цей рейс.

Як відомо, 5 травня в російському Шереметьєво сталася жахлива НП: пасажирський літак здійснював екстрену посадку в аеропорту, а після приземлення загорівся. 41 людина загинула в результаті НП. Тіла загиблих вже доставляють в морг. На місці НП продовжують працювати співробітники МНС.

Нагадаємо, командир повітряного судна Sukhoi Superjet 100 Денис Євдокимов розповів, що перед приземленням в літак вдарила блискавка, після чого почалися проблеми з обладнанням, а при посадці повітряне судно спалахнуло.

Як повідомляв портал Знай.ua, одразу після пожежі в аеропорту Шереметьєво повідомили про 11 загиблих.

Також Знай.ua писав про те, що опубліковано перші дані про загиблих у пожежі в Шереметьєво.