У Росії сталася нова НП з літаком Boeing-737 під бортовим номером 217. Він невдало приземлився й викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на власне джерело у службі аеропорту.

Інцидент стався у понеділок, 6 травня. Літак Boeing-737 прилетів у Норильськ з Красноярська. Повідомляється, що екіпаж не зміг утримати лайнер в межах смуги, через що він викотився на ґрунт. На борту в цей момент знаходилося більш як 100 осіб.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За інформацією офіційного порталу оперативної обстановки та прогнозу НС Красноярського краю, в результаті події ніхто не постраждав.

Зазначимо, що у неділю, 5 травня, в московському аеропорті "Шереметьєво" зробив аварійну посадку пасажирський літак "Superjet-100". Посадка виявилася невдалою і літак загорівся. В результаті інциденту загинула 41 людина.

Основною причиною загибелі людей у хвостовому відсіку "Superjet-100" стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі. Вони, попри інструкцію рятувальників та екіпажу, намагалися винести з палаючого літака власні речі. Це перешкоджало евакуації пасажирів.

За фактом аварійної посадки пасажирського літака в столичному аеропорту порушено кримінальну справу. Транспортна прокуратура вже запустила перевірку. Серед причин аварії називають несправність літака, недостатню кваліфікацію пілота, диспетчера та осіб, що проводили технічний огляд, а також несприятливі метеоумови.

Нагадаємо, у США Boeing з сотнею пасажирів на борту впав у річку: перші деталі. На повітряному судні було приблизно 136-140 людей. Їх життю нічого не загрожує, але 21 пасажир потрапив до лікарні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що літак вибухнув просто у повітрі: те, що знайшли під палаючими уламками, не вкладається у голові. В результаті аварії літака в Чилі загинули 6 осіб.