В Джексонвіллі (Флорида, США), літак компанії Boeing 737 впав у річку.

Про трагедію повідомляє мер міста Ленні Керрі, його слова передають в CNN.

Видання зазначає, що літак летів з військової бази в затоці Гуантанамо (Куба).

На повітряному судні було приблизно 136-140 людей. Їх життю нічого не загрожує, але 21 пасажир потрапив до лікарні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час посадки на військовому аеродромі в Джексонвіллі літак з'їхав в річку Сент-Джеймс і застряг на мілководді, але не затонув.

Цілком можливо, що інцидент стався через сильну грозу в цьому районі. Під час посадки літака над містом був шторм. На місці події були помічені пожежники і рятувальники.

Варто нагадати, що В Російській Федерації відбулася страшна автокатастрофа, у якій постраждали громадяни України. Так, в Орловській області пасажирський автобус зіткнувся з "Камазом". Повідомляється, що в автобусі знаходилися 54 пасажира. У результаті жорсткого зіткнення автобус перекинувся і вилетів у кювет, постраждала 21 пасажир.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на оперативну інформацію Головного управління МВС по Орловської області, пише "Политека".

"Попередньо встановлено, що на 423-му кілометрі автодороги М-2 "Крим" сталося зіткнення рейсового автобуса марки Yutong з автомобілем "КамАЗ". На даний момент за медичною допомогою звернувся 21 людина. У багатьох удари і порізи", - заявив обізнане джерело журналістів.

За даними російських правоохоронних органів, автобус їхав з української столиці, всі постраждалі — громадяни України. Співрозмовник журналістів у лікарні розповів, що один з постраждалих - у важкому стані, у решти — травми середньої тяжкості.

Нагадаємо, На Гаваях розбився туристичний вертоліт

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Палаючий Boeing падав прямо на голови місцевим жителям

Також "Знай.ua" писав про те, що У жахливій авіакатастрофі помер російський топ-чиновник