Вцілілі члени екіпажу літака Sukhoi Superjet 100, який охопила пожежа при посадці в аеропорту Шереметьєво, розповіли, що їм довелося пережити.

Бортпровідниця рейсу Тетяна Касаткіна каже, що після того, як літак злетів, він потрапив під сильний град.

"В цей момент стався хлопок, спалах такий, як електрика. Все було дуже швидко", - зазначає Касаткіна.

За її словами, після того, як літак здійснив жорстку посадку, люди почали покидати свої місця і пішли до виходу. І це не дивлячись на те, що літак ще був на швидкості.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Стюардеса каже, що евакуацію почали відразу ж після зупинки.

Денис Євдокімов, командир екіпажу, каже, що через удар блискавки на літаку зник радіозв'язок. Через це пілоти прийняли рішення перевести повітряне судно в аварійний режим управління.

"Кілька слів виходило сказати, після цього вона пропадала і потрібно було знову підключати", - каже командир екіпажу.

Варто нагадати, що У Росії відбулося нове НП з літаком Boeing-737 під бортовим номером 217. Він невдало приземлився і викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на власне джерело в службі аеропорту.

Інцидент стався в понеділок, 6 травня. Літак Boeing-737 прилетів в Норильськ з Красноярська. Повідомляється, що екіпаж не зміг утримати лайнер в межах смуги, і він викотився на грунт. На борту в цей момент знаходилося більше 100 чоловік.

За інформацією офіційного порталу оперативної обстановки та прогнозу НС Красноярського краю, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, Росіянка розповіла, як врятувалася від пекла в Шереметьєво

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Співробітники аеропорту заливалися сміхом, поки в літаку живцем горіли люди

Також "Знай.ua" писав про те, що Названі ймовірні причини катастрофи в Шереметьєво