Принц Гаррі і Меган Маркл сказали, коли планують показати новонародженого сина. Відбудеться подія за межами території Віндзорського замку найближчим часом. Про це інформує видання Hello.

Як відомо, 6 травня, вранці, герцогиня і герцог Сасекські вперше стали батьками. У них народився син. Після звістки про народження дитини принц Гаррі сказав, що вже через два дні бажаючі зможуть побачити нову сім'ю з трьох чоловік.

Він сказав:

"Я думаю, що ми побачимося, ймовірно, через два дні, як і планувалося, всією родиною, щоб мати можливість поділитися цим з Вами, і щоб всі могли бачити дитину".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, фотографії королівської дитини будуть опубліковані на офіційному акаунті принца Гаррі та Меган Маркл у Instagram. Там пара активно публікує небачені раніше фотографії. Тому всі бажаючі зможуть зайти і подивитись. Очевидно, представники королівської родини не забобонні і виправдовують очікування своїх прихильників.

Гаррі також говорив про можливі імена для хлопчика.

"Все ще думаю про імена. Дитина трохи запізнилася, тому у нас було трохи часу, щоб подумати про це", - сказав він.

Герцог і герцогиня Кембриджські в захваті від новин про народження сина герцога і герцогині, і з нетерпінням чекають зустрічі з останнім поповненням до сім'ї.

"Ми раді повідомити, що їхні королівські висотності Герцог і герцогиня вітали свого первістка рано вранці 6 травня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Герцогиня і дитина здорові, і подружжя дякують громадськості за спільне захоплення і підтримку в цей особливий час у їхньому житті. Більш детальна інформація буде надана в найближчі дні.

Нагадаємо, 6 травня на офіційній сторінці Букінгемського палацу з'явилося повідомлення про те, що Меган Маркл народила первістка. Як стало відомо, первісток принца Гаррі та його дружини з'явився на світ в госпіталі Фрімлі-Парк в графстві Суррей.

Як повідомляв портал Знай.ua, малюк Меган Маркл і принца Гаррі: що про нього відомо і ким він буде.

Також Знай.ua писав, герцог і герцогиня Сассекскі після народження свого первістка можуть переїхати до Лос-Анджелесу, штат Каліфорнія.