В Сполучених Штатах в штаті Оклахома змія напала на американця, коли він перебував на порозі свого будинку, про що пише Сегодня.

На опублікованому в мережі страшному відео, яке зафіксоване на камеру спостереження, видно, що змія вкусила чоловіка, коли той входив до свого житла. При цьому рептилія вчепилася американцеві прямо в око. Як повідомляється, чоловік відкривав двері і зовсім не помітив змію, яка в цей момент перебувала за ліхтарем.

Скріншот з відео

У результаті потерпілому довелося звернутися за медичною допомогою в лікарню. Чоловікові дуже пощастило, що змія виявилася не отруйною. Самій рептилії після нападу втекти не вдалося – її вбив сусід потерпілого, який прибіг на його крики про допомогу.

Раніше ми писали про те, як мешканці будинку в Запоріжжі знайшли собі нового сусіда – змію. Відповідне відео вони розмістили на сторінці в соціальній мережі. Як стало відомо, рептилія проникла до будинку через діру в стіні і мешканців будинку заспокоїло лише те, що вона виявилася звичайним полозом і була не отруйною. Користувачі мережі у своїх коментарях вжахнулися такому сусідству, а також дали масу корисних і не дуже порад. Зокрема, мешканцям будинку порекомендували закривати кришку унітазу, а також змінити квартиру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Змія

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно австралійська Служба парків і дикої природи повідомила про досить дивну знахідку. Дослідникам вдалося знайти незвичайну рептилію з рідкісною аномалією – у змії було три ока. Як зазначили в Службі парків та дикої природи, змію з нестандартною кількістю очей назвали Монті Пайтон. Її зловили в той час, коли вона повзла вздовж шосе на відстані 40 кілометрів від міста Дарвін.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вчені з Університету штату Каліфорнія в Сан-Дієго стежили за щурами виду кенгурових гризунів за допомогою камер нічного бачення, повідомляється в журналах Journal of Biological the Linnean Society і Functional Ecology. На відео, знятих вночі, видно, як щури відбиваються від змій.

Також "Знай.uа" писав, що багато комах на нашій планеті на перший погляд милі і нешкідливі, тому ми їх ігноруємо або відганяємо, в більшості випадків. Тим не менш, від цього деякі з них, незважаючи на розміри, дуже небезпечні.