41-річна американка Наталі Сулеман прославилася на увесь світ як мати-рекордсменка. Вісім років тому жінка народила відразу вісьмох дітей - шість хлопчиків та двох дівчаток. До цього вона вже мала шість дітей та розлучилася з чоловіком.

Наталі завагітніла штучним методом. Лікар вжив жінка відразу 12 ембріонів. Він вважав, що більшість з них все одно не приживуться, а тому і ризику ніякого немає. за медичним показанням заборонено робити підсадку більше, ніж 2 ембріонів, тому лікаря позбавили ліцензії.

Навіщо, Наталі вдавалася в штучному заплідненню, коли у неї вже було шестеро дітей, громадськості незрозуміло. Багато хто говорить про психічне нездоров'я жінки, а психологи підкреслюють, що таким чином Сулейман компенсує власні травми дитинства. Однак сама жінка ставиться до таких закидів скептично й відповідає, що не повинна бути такою, як всі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Самотужки прогодувати родину з 15-ти осіб жінці важко. Наталі і її діти живуть у невеликому будинку в Лос-Анджелесі. У будинку три спальні та три ванни. Діти сплять всі разом, оскільки ліжок на всіх не вистачає. Навчаються вони в 6 різних школах, тому вранці Наталі розвозить дітей до навчальних закладів на своєму мікроавтобусі. Подейкували навіть, що після народження дітей вона заробила пластику грудей та ліпосакцію для того, аби зніматися у фільмах для дорослих.

Нині пройшло вже 10 років з моменту народження вісьмох дітей. Найстаршій доньці Наталі вже 16 років, а сама жінка зараз працює консультантом, отримує невелику державну допомогу - талони на харчування на 1,5 тисячі доларів, хоча для того, щоб утримувати сім'ю і господарство їй потрібно не менше, ніж 5 тисяч доларів на місяць.

Окрім того, Наталі - веганка й активно займається спортом. А нещодавно стало відомо, що жінка проходила курс реабілітації, аби позбутися залежності від препарату, який їй прописав лікар.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут поділилася проблемами з життя багатодітної мами: "Це виклик".

Як повідомляв портал Знай.ua, у будинку молодої подружньої пари коїться щось моторошне: хтось стукав у двері спальні і ховався у шафі.

Також Знай.ua писав про те, що багатодітні родини з квітня 2019 отримуватимуть щомісячну допомогу в сумі 1700 грн на третю та кожну наступну дитину.