На сайті королівської сім'ї Великобританії з’явилась нова сторінка для новонародженого члена сім’ї. На сторінці первістка Арчі Харрісона Маунтбаттена-Віндзораоприлюднена вся наявна інформація про дитятко і його перші фото.

Новонародженому синові британського принца Гаррі і герцогині Сассекской Меган Арчі Харрісону буквально декілька днів від народження. А маляті вже завели особисту сторінку на сайті королівської сім'ї Великобританії.

"Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор народився в 05.26 у понеділок, 6 травня. Він – перша дитина герцога і герцогині Сассекских і сьомий у черзі на трон", - сказано у першому повідомленні на сторінці.

На сайті оприлюднили інформацію про вагу немовляти, а також перші фото хлопчика з членами королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Герцог і герцогиня Сассекса із задоволенням оголошують, що назвали свою першу дитину: Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор

Цього дня їхні королівські високощі познайомили її Величність Королеву зі своїм восьмим великим онуком у Віндзорському замку. До цього особливого випадку були присутні також герцог Едінбурзький і мати герцогині.

Як відомо, Принц Гаррі і Меган Маркл 6 травня вперше стали батьками: у пари народився син. Перший вихід з немовлям герцоги Сассекские зробили лише через два дні після його появи на світ.

Принц Гаррі і актриса Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року в каплиці Святого Георгія в околицях Віндзорського замку. Королева Великобританії Єлизавета II дарувала молодятам титули герцога і герцогині Сассекских.

Нагадаємо, Принц Гаррі наочно показав, що він найкращий тато: журналісти не стримували сліз.

Як повідомляв "Знай.uа", малюка принца Гаррі і Меган Маркл, який з'явився на світ вранці, 6 травня, порівняли з його прабабою, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Також "Знай.uа" писав, що численні шанувальники герцогині Сассекскої щиро радіють - адже Меган нарешті благополучно народила свого первістка.