Принц Гаррі і Меган Маркл 6 травня вперше стали батьками: у пари народився син. Перший вихід з немовлям герцоги Сассекские вчинили через два дні після його появи на світ.

Тоді ж подружжя оголосили ім'я малюка — королівська пара назвала дитину Арчі. А вже вчора новоспечений батько вирушив з офіційним візитом до Нідерландів, який він трохи переніс у зв'язку з пологами дружини. Принц Гаррі прилетів до Гааги на заходи, приурочені до старту майбутніх спортивних змагань "Ігор непереможених".



Фотографам вдалося сфотографувати, як герцог Сассекський проїхався на велосипеді по парку спортивного центру Sportcampus Zuiderpark. Для прогулянки Гаррі вибрав вітровку з логотипом ігор, під яким можна було розгледіти напис Daddy ("Тато").

Нагадаємо, понеділок, 6 травня, народився син Меган Маркл і принца Гаррі. Герцогиня порушила традицію королівської сім'ї і вперше показала сина всьому світу не на порозі пологового будинку, а у Віндзорському замку.

Про це зазначають ЗМІ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто відзначити, що починаючи з перших хвилин появи королівської пари на публіці все увагу забрала собі Меган Маркл, яка всього через два дні після пологів вийшла на високих підборах. Крім того Маркл одягла білу сукню без рукавів, яка прикрашена гудзиками і кишенями. Пояс на зав'язках підкреслював ще трохи круглий живіт екс-актриси.

Зазначимо, королева Великобританії Єлизавета II озвучила дуже важливу заяву про первістка Меган Маркл і принца Гаррі. Варто відзначити, що у королеви тепер цілих вісім правнуків.

В Букінгемському палаці розповіли, що її величність та інші члени королівської сім'ї були в захваті від новин. Вся родина говорила про сина Гаррі і Меган, а принц Чарльз під час офіційного візиту до Берлін сказав: "Ніяким новин ми не могли б бути більш раді, і ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з дитиною, коли повернемося".

Нагадаємо, принц Вільям разом зі своєю дружиною Кейт Міддлтон публічно прокоментував народження племінника.

Як повідомляв "Знай.uа", малюка принца Гаррі і Меган Маркл, який з'явився на світ вранці, 6 травня, порівняли з його прабабою, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Також Знай.uа" писав, що численні шанувальники герцогині Сассекскої щиро радіють - адже Меган нарешті благополучно народила свого первістка.