В Каліфорнії на 97 році життя померла одна з найвідоміших голлівудських актрис 1960-х років Доріс Дей. За інформацією її представників, вона померла в оточенні близьких друзів.

Дей відома, як одна з ключових актрис так званого «золотого століття Голлівуду». Вона отримала всесвітнє визнання за ролями у стрічках: «Людина, який занадто багато знала», «Інтимна розмова», «Роман у відкритому морі» які знімалися в 1950-ті роки. Крім того, вона була однією з найбільш високооплачуваних актрис всього XX століття.

Доріс Дей

Доріс досягла чималого успіху і як співачка – її дискографія включає в себе понад двадцять альбомів. Її композиції п'ять разів піднімалися на вершину американських чартів. Дей належать дві зірки на Алеї слави в Голлівуді - за внесок у кіноіндустрію і в індустрію звукозапису.

Раніше ми писали про те, що в США помер сценарист фільмів про людину-павука Елвін Сарджент. На момент смерті кінематографісту було 92 роки. Як стало відомо, смерть знаменитості настала в силу природніх причин. На момент смерті сценарист знаходився у власному будинку в Сіетлі. При цьому дату похорону досі не оголосили офіційно. Варто зазначити, що родичі померлого закликали його фанатів не витрачати гроші на квіти, а відправляти гроші в спеціалізований фонд "Встань проти раку". Його співзасновником була дружина сценариста, яка померла в 2011 році.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Елвін Сарджент

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на 77-му році життя помер відомий британський пародист і актор Фредді Старр. Повідомляється, що 9 травня опікун актора терміново прибув до нього додому, після того як Старр довгий час не відповідав на дзвінки. Він виявив Фредді в кріслі без ознак життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський режисер Микола Тарханов помер в Іркутську на 52-му році життя. Про це повідомив співак Аркадій Стародубцев. За його словами, причиною смерті Тарханова міг стати різкий перепад тиску. Інших подробиць на даний момент немає.

Також "Знай.uа" писав, що геніальний французький кінорежисер Жан-Клод Бріссо пішов з життя в Парижі в суботу, 11 травня у віці 74 років. Згідно з інформацією ЗМІ, іменитий режисер помер в лікарні в результаті тривалої хвороби.