Катерина Бобкова є однією з найбільш яскравий і ключових свідків у справі Футболістів Мамаєва і Кокоріна.

В даний момент дівчина в празькому госпіталі, її стан критичний.

Наголошується, що дівчина випадково випала з вікна.

Деякі ЗМІ стверджують, що Бобкова 11 травня перенесла кілька операцій і була поміщена в штучну кому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У дівчини безліч переломів: пошкоджено таз, ребра, легкі, крововилив в череп та інші.

Родичі і колеги з московського нічного клубу, в якому працювала Бобкова, оголосили збір коштів. Найближчим часом до неї лікарні повинна приїхати рідна сестра Тетяна.

В той день Катерина Бобкова відпочивала разом з Кокоріним та Мамаевым, а також іншими дівчатами. З усіх присутніх, тільки вона намагалася заступитися за потерпілого водія Віталія Соловчука, який був побитий футболістами та їхніми друзями біля готелю "Пекін".

Дівчина розповіла в суді, що власним тілом намагалася закрити чоловіка і таким чином припинити побиття, "бо було шкода".

Крім того, в суді прозвучали подробиці веселощів, яке влаштували в "Кавоманів" Бобкова і футболіст Олександр Кокорін. Дівчина жартома сідала на футболіста і, за словами прокурора, імітувала статеву близькість. У суді дівчина знайшлася, що відповісти, і заявила, що робила це заради сміху і на Кокоріна не претендувала, так як є представником іншої орієнтації.

Варто нагадати, що Відразу після того, як Пресненський суд Москви оголосив вирок у справі Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, футболістів відвезли назад в СІЗО, де вони перебували з жовтня 2018 року.

Виходячи з будівлі суду, Мамаєв кинув на адресу журналістів фразу "Все добре". Після чого подякував усім за підтримку. Обидва футболісти виходили з будівлі суду під гавкіт вівчарок.

Нагадаємо, Опубліковано повне відео бійки Кокоріна і Мамаєва

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Футболістів Кокоріна і Мамаєва залишили за ґратами

Також "Знай.ua" писав про те, що Мамаєва зганьбили на весь світ