В Росії трагічна випадковість спіткала 25-річну журналістку відомого жіночого інтернет-видання Wonderzine Маргариту Вирову. Дівчина загинула випадково, випавши з вікна 8 поверху.

Дівчина померла в Боткінській лікарні, куди була доставлена в ніч на 13 травня, повідомив в Facebook її колега Єгор Сковорода. Молода журналістка так і не прийшла до свідомості...

"Це не самогубство. Це трагічна випадковість, і від цього ще страшніше і незрозуміліше, як тепер жити. Трагедію бачили кілька друзів, які зайшли до неї в гості – Рита відійшла до вікна, сфотографувати друзів в іншому кінці кімнати. Вікно було відкрито, до нього всі відходили палити. Вона сіла на підвіконня і, відкинувшись з телефоном, невдало сперлася про антикошачью сітку (точніше, сітка була така ж, як москітна, але ставилася з‑за кішок), втратила рівновагу і випала з вікна", – поділився він.

За словами Сковороди, для подруги негайно викликали швидку, але вже в 8 ранку стало відомо про її смерть. Вирова так і не прийшла до тями. Поховають її в рідному місті Алексин.

"Друзі одразу викликали швидку, внизу Рита була в крові і без свідомості. Коли Риту доставили в реанімацію, вона ще була жива. Це було між 3 і 4 ночі. Вранці лікарі повідомили, що Рита померла в 8 ранку від отриманих травм. У свідомість вона так і не прийшла. Зараз тіло Рити в морзі, поки не закінчені всі експертизи. З близьких рідних у неї тільки бабуся і дядько з тіткою, з ними вже зв'язалися. Поховають Риту швидше за все в її рідному місті Алексин", - зазначає коелга.

На Wonderzine розмістили слова жалю про смерть журналістки, яка вела на сайті розділ "Краса".

"Рита все знала про красу, але не боялася викривати її культ, була дуже життєлюбний, але дуже смішно жартувала про смерть", – написали колеги.

Нагадаємо, українка трагічно загинула на Мальдівах через фатальну помилку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома актриса Мофі Тернер, яка зіграла Сансу Старк у всесвітньо відомому серіалі "Гра престолів", потай від усіх вийшла заміж.

Також "Знай.uа" писав, 10 днів у замкненій квартирі з тілами батьків: нові подробиці приголомшливої історії в Києві.