Пілотів Військово-повітряних сил Угорщини вдалося перехопити російське повітряне судно Ан-26. Про це повідомило угорської Міністерство оборони.

У відомстві зазначають, що вдень у понеділок 13 травня в небо Балтії піднялися кілька винищувачів ВПС Угорщини. Це сталося по тривозі з Об'єднаного протиповітряного центру НАТО, який базується в Німеччині.

Угорським пілотам зі складу Повітряної поліції Балтії вдалося ідентифікувати і перехопити російський літак Ан-26, який без дозволу знаходився в повітряному просторі країн Балтії. Така операція проведена згідно з міжнародними нормами.

У Міністерстві закордонних справ Росії поки що не прокоментували ситуацію.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше повідомлялося, що військово-повітряні сили США в Іраку вперше застосували в бою, винищувачи-невидимки F-35A Lightning II. Цей літак має в собі всі передові технології, які використовуються для ведення сучасного бою.

Атака повітряних бортів нового типу була націлена на тунелі в горах Хамрин, де, за даними розвідки, зберігався арсенал ісламських бойовиків. Головною відмінністю американських літаків F-35 експерти називають технологію “стелс”, яка знижує видимість борти для радарів, тим самим даючи перевагу на полі бою.

На таких бортах часто встановлюється високоточна зброя, вони мають підвищену маневреність.

Нагадаємо, США випробували в боях новітній винищувач-невидимку.

Як повідомляв Знай. ua, українці випробували надпотужне зброю США.

Знай. ua писав, що військові НАТО прибули в Україну.