32-річний брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон ще недавно страждав від депресії, та, схоже, вилікувався від неї. Допомогла йому в цьому чарівна білявка, спільне фото з якою Джеймс Міддлтон опублікував в соцмережі.

Один з найзавидніших холостяків Великобританії Джеймс Міддлтон, брат дружини принга Вільяма, не любить говорити про особисте життя, проте цього разу він вирішив зробити виняток.

Джеймс своєму Instagram-акаунті опублікував спільне фото з новою дівчиною. На знімку закохані разом відпочивають на яхті. Вони в однакових светрах і щасливо посміхаються фотографу.

"Пливи зі мною", - підписав фото один із найзавидніших холостяків Британії.

Журналісти вже з'ясували, що таємничу білявку звуть Алізе Тевене. Вона народилася у Франції. 30-річна пасія Джеймса працює фінансовим аналітиком. Вона володіє іспанською, французькою та англійською мовами, але, за словами її батька, дівчина "насправді не розмовляла англійською, поки не переїхала в Лондон".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як пише видання Daily Mail, посилаючись на інсайдерську інформацію, пара познайомилася восени 2018 го в барі.

"Джеймс запропонував їй напій. Алізе не знала, хто він, поки її друг не сказав їй", - розповів інсайдер.

У коментарях прихильники оцінили вибір Джеймса.

"Сподіваюся, у вас все буде добре. Виглядаєте приголомшливо!";
"Любов в светрах! Дівчина дуже красива!";
"Виглядаєте мило і щасливими!" – пишуть користувачі.

До слова, що до Алізе брат Кейт Міддлтон, який зізнавався, що довгий час страждав від депресії, кілька років зустрічався з відомою британською телеведучою Донною Ейр.

Донна Ейр

Нагадаємо, нова стилістка Кейт Міддлтон змінила її до невпізнання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям навели порядок на пляжі

Також Знай.ua писав, принц Вільям позловтішався над братом Гаррі з приводу народження сина