Дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон після радісної звістки про народження первістка Меган Маркл та принца Гаррі , з'явилася на публіці в Лондоні. Її вихід у світ був незвичайним, адже ми звикли бачити королівську особу зовсім у іншому вбранні.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Як відомо, дружину принца Вільяма піддані вважають іконою стилю. Вона завжди обирає елегантні сукні і пальто з капелюшками, які вигідно підкреслюють фігуру.

Кейт Міддлтон

Але цього разу новий стиліст Кейт – екс-редактор Vogue – Вірджинія Чедвік-Хілі підготувала для герцогині цікавий і оригінальний образ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

8 травня Кейт вийшла в світ у джемпері-тільнику у смужки і широкі темно сині штани з двома рядами білих гудзиків від бренду L. K. Bennett. Денний вихід Кейт Міддлтон вдало доповнювали темно-сині туфлі та яскравий аксесуар – червоний клатч, який вона тримала в одній руці.

герцогиня Кембриджська

Зачіска 37-річної герцогині також була не зовсім звичайною – підкручені локони по всій довжині. І завершальний штрих – улюблені сережки з сапфіром і діамантами, які часто можна побачити на Міддлтон.

королівське подружжя

Принц Гаррі та Меган Маркл показали новонародженого сина

8 травня, як і обіцяв принц Гаррі в мережі опублікували кілька знімків з новонародженим малюком. На знімках щаслива родина з крихіткою на руках. Принц Гаррі сам тримав сина.

дитина Меган Маркл та принца Гаррі

Нагадаємо, поки що не відомо, як назвали королівського нащадка принц Гаррі та Меган Макл. Але не виключено, що хлопчик матиме американське ім'я. Оскільки, він є сьомим претендентом на престол та навряд чи на нього зійде, в такому випадку королева Єлизавета II може дозволити будь-яке ім'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, як пройшли пологи Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що відомо про первістка принца Гаррі та чому його чекає зовсім інше життя, ніж у батька.