У Туреччині пілоти та члени екіпажу пасажирського літака стали свідками незвичного явища. Під час звичного польоту зі Стамбула до Кельна вони зафіксували невідомий білий об'єкт у небі. Припускають, що це НЛО.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на відео пілотів, яке опублікували в YOUTUBE.

У певний момент польоту пілоти раптом помітили на великій висоті за бортом авіалайнера яскравий сферичний об'єкт. Вони спостерігали за ним. Об'єкт плавно, але водночас зі значною швидкістю рухався з боку в бік. Люди, які стали свідками цього явища, стверджують, що це не міг бути птах, повітряна куля або інший літак.

"Я ніколи раніше не бачив нічого, що літало б з такою величезною швидкістю. Це був явно не супутник і не зірка. Потім дивний об'єкт так само стрімко зник. Даний НЛО знаходився дуже близько до нас і неймовірно яскраво сяяв, хоча і був сонячний день. Попри те, що на запису сяйво й інші деталі помітні не дуже добре, в дійсно це було дивовижне видовище, повірте нам. Другий пілот Ефсун Сезер та інші мої колеги також бачили це на власні очі і були не менш шоковані побаченим", - розповів пілот літака Аттіла Шентюрк.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якість відео не надто гарна, але сферичний білий об'єкт, який летить за дивною траєкторією в небі, можна помітити. Цікаво також те, що відео зняв пілот, а не пасажир. Керівництво флагманського перевізника Туреччини "Turkish Airlines", якій належить літак, ситуацію не коментує.

Нагадаємо, блискучий алмазний НЛО потрапив на камеру: це одне з найяскравіших невпізнаних явищ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мексиканській пустелі живе змієподібний прибулець. Експерти і користувачі мережі припускають, що в пустелі міг розбитися інопланетний корабель.

Також "Знай.uа" писав, спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом. Відомий уфолог Скотт Уорінг спробував встановити контакт з прибульцями, і це викликало катастрофу.