Принц Гаррі після того, як в його життя з'явилась колишня американська акторка Меган Маркл, раптово скоротив кількість своїх знайомих.

Про це пише The Sun.

Однією, кого забув герцог Сассекський після одруження, це 40-річна Наталі Пінкхем, яка була нерозлучною подругою принца. Журналістку з незрозумілих причин та без пояснень вигнали з його товариства.

Принц Гаррі та Меган Маркл

34-річний принц Гаррі несподівано припинив спілкування з ведучою британського спортивного телеканалу SKY Sports, якій раніше він довіряв всі свої таємниці. Онук Єлизавети II, просто зник з її життя, порвав з нею відносини без будь-якого попередження і навіть не запросив на своє весілля. З тих пір Наталі і Гаррі більше не бачилися.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Вона справедливо ображена. Вона знала Гаррі протягом багатьох років і була не тільки його товаришем по чарці, але й довіреною особою. Вони були дуже близькі, але це були платонічні відносини. Коли Гаррі почав зустрічатися з Меган їх відносини різко змінилися. Між ними виникло охолодження і спілкування звелося нанівець", - розповідає інсайдер.

Герцог та герцогиня Сассекські

Однак сама Наталі досі вважає себе подругою британського принца і каже, що його дружина - та, хто йому дійсно потрібна, адже саме Маркл може приборкати гарячий норов Гаррі.

Наталі Пінкхем

Нагадаємо, Меган Маркл вирішила потринькати ще трохи мвльйонів на облаштування сімейного гніздечка, перетворити класичний британський будинок в традиційний американський особняк.

Як повідомляв портал Знай.uа , син Кейт Міддлтон подарував мамі незвичну нагороду.

Також Знай.uа писав про те, що шанувальники британської монаршої родини просто шоковані. Американці влаштували тематичний парк розваг та пропонують відвідувачам "на собі відчути смерть Діани".