У США не вщухають потужні урагани. Уже тиждень стихія спустошує країну, набравши таких обертів, що буквально зносить все на своєму шляху.

В Сполучених Штатах нові жертви смертоносного торнадо. Цього разу під удар стихії потрапила Оклахома. Про це повідомляє ТСН.

"Ураган набрав таких обертів, що не залишив навіть стін від десятків будинків. Швидкість вітру досягала 200 км / год. Метеорологи пов'язують аномальні потужні вітри з появою циклонів".

Відомо, що на даний момент жертвами стихії стали вже дев'ять осіб.

"Місцева влада повідомляє про двох загиблих і ще близько трьох десятках поранених, і це тільки за останню добу", - йдеться в сюжеті.

Рятувальники і синоптики попереджають, погода ще не скоро покращиться а найближчим часом до всіх бід додадуться ще і паводки .

Стихія зруйнувала будівлі, приватні будинки, місцеві лікарні переповнені постраждалими - хтось отримав серйозні поранення, хтось страшенно наляканий.

Нагадаємо, нещадна стихія за 40 хвилин знищила врожай українців

Як повідомляв портал Знай.ua, доісторична цивілізація повстала після урагану.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Також Знай.ua писав, травневий апокаліпсис може обернутися страшною трагедією для всієї України.