Каннський кінофестиваль згортає декорації, тому можна поговорити і про неприємні враження від показаних фільмів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що найхолодніший прийом отримала картина Абделатифа Кешиша "Мектуб, моя любов 2". Відомо, що під час прем'єрного показу зал покинули 75% глядачів, проте решта які залишились різко розкритикували роботу за надмірно нав'язливу демонстрацію жіночих тіл і дуже відверті сцени.

При цьому три чверті дії фільму, а триває він більше ніж 3 години, відбуваються у нічному клубі. Учасники зйомок розповіли, що процес дався дуже важко. Зокрема, режисер хотів отримати сцени реального, а не ігрового с*ксу. Для цього він годинами перезнімав нічні сцени дискотеки, доводячи акторів до емоційного і фізичного виснаження, в процесі підбадьорюючи їх алкоголем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У результаті він отримав, що хотів: 15-хвилинну сцену реального орального с*ксу. А ще - невтішні рейтинги картини. На сайті Rotten Tomatoes у фільму всього 7% свіжості, на основі 14 англомовних рецензій.

Нагадаємо, про перезапуск Mortal Kombat заговорили ще в 2016 році, коли режисер Саймон МакКуойд і сценарист Грег Руссо почали роботу над проектом. Через роки виробничого пекла і переписування сценарію Warner Bros. визначилася з датою релізу фільму.

Як повідомляв "Знай.ua", знаменитий актор Роберт Паттінсон замінить 46-річного Бена Аффлека в ролі Бетмена в наступному фільмі про супергероя. Джерела тижневика Variety стверджують, що він є найбільш вірогідним кандидатом на роль Бетмена. Поки що не встановлена офіційна дата початку зйомок, але передбачається, що вони почнуться вже цього літа. А на екрани картина про супергероя вийде 25 червня 2021 року.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явився україномовний трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга. Події другої частини стрічки "Воно" розгорнуться через 27 років після подій, описаних в оригінальному фільмі. Головна героїня картини Беверлі Марш повертається у місто Деррі, де й сталися трагічні події боротьби підлітків з клоуном Пеннівайзом. Однак у місті все зовсім не так спокійно.