У США помер видавець і правозахисник Роберт Бернштейн, відомий як засновник організації Human Rights Watch. Йому було 96 років.

Про це пише The New York Times.

Бернштейн займався видавничою справою. Свою кар'єру він розпочав у 1946 році у видавництві Simon & Schuster, до 1952 році він став головним менеджером з продажу. Ще чотири роки тому був звільнений по скороченню і поступив на роботу у видавництво Random House. Згодом він став президентом, потім виконавчим директором, а потім і головою цього видавничого будинку і очолював його протягом 25 років.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Організація Human Rights Watch веде свою історію з 1978 року, коли Бернштейном була створена група Helsinki Watch (тепер це відділення Європи та Центральної Азії Human Rights Watch) у відповідь на заклик про допомогу від правозахисних груп у Москві, Варшаві і Празі, створених для збору інформації про дотримання положень Гельсінських угод щодо прав людини. Пізніше з'явилися Americas Watch, Asia Watch та інші. У 1988 році вони об'єдналися в Human Rights Watch.

Нагадаємо, загибелі Кобзона виявили містичний слід циганки.

Як повідомляв Знай.uа, вдова Децла загриміла в секту або зійшла з розуму.

Знай.uа писав, блогер назвав "стрілка", який знищує міст Кличко.